Välkommen till Ystads IF Friidrott
Ystads IF Friidrottsförening
Miniorerna

Den här glada gruppen riktar sig till aktiva födda 2009, 2010 och 2011.
OBS! För tillfället har vi inte möjlighet att ta emot fler aktiva i miniorgruppen då vi har haft stor tillströmning av aktiva. För att ställa er i kö, skicka e-post till christian@friidrott.ystadsif.se med telefonnummer, e-post, namn och födelseår så återkommer vi om eller när det finns plats.

Under rådande omständigheter sker all träning utomhus. Information kring varje träningstillfälle skickas ut dagen innan träning.

Tisdagar: 17.30 – 19.00 (Slingan / Idrottsplatsen).

Fredagar: 16.30 – 18.00 (Idrottsplatsen).

Välkomna att testa på! Hör av er till någon av tränarna innan första träningstillfället.
Alla barn som vill prova friidrott gör detta vid tre kostnadsfria tillfällen innan medlemsavgift behöver betalas in.

Tränare:
Christian Mårtensson, 076-1689417, e-post